ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της 14/4/2011

April 7, 2011 at 6:42 am

Εναρμονίστηκε με αυτό της ΕΠΟ

το Καταστατικό της ΕΠΣΝΛ

Αφού είχε τη νόμιμη απαρτία (50%+1 της δύναμης των σωματείων της), πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 14 Απριλίου 2011, η Καταστατική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας, στην αίθουσα συγκεντρώσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Λ.

Στη συνέλευση παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι 63 σωματείων του Νομού (είχαν κατατεθεί 85 συνολικά πληρεξούσια). Τα σωματεία που εκπροσωπήθηκαν ήταν τα παρακάτω αναφερόμενα:

Σ.Σ. ΡΑΨΑΝΗΣ ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ ΔΑΜΑΣΙΟΥ ΜΟΥΣΙΑΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗΣ ΣΥΡΑΚΟΥΛΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ
ΜΙΚΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ ΝΙΚΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ ΦΑΛΑΝΗΣ ΜΠΕΛΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΡΟΔΙΑΚΟΣ ΡΟΔΙΑΣ ΤΣΟΥΛΟΥΦΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ ΓΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΥΡΑΤΖΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ ΤΣΙΟΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ ΚΡΑΝΕΑΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΗΝΕΙΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΛΑΡΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΗΤΣΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΕ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΝΑΓΕΝ.ΔΗΜΟΥ ΑΡΜΕΝΙΟΥ ΚΑΨΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ-ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΜΨΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΓΑΡΓΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΙΟΣ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΙΓΑΝΗΣ ΖΑΧΟΣ ΒΑΣΔΙΛΗΣ
ΛΑΡΙΣΑ 88 ΓΚΟΥΤΖΟΥΔΗΣ ΘΩΜΑΣ
ΜΥΤΙΚΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΠΑΛΑΝΙΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΔΟΞΑ ΡΑΧΟΥΛΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΓΓΕΛΗΣ ΘΕΜΗΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ ΠΕΤΡΩΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΡΥΣΙΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡ.
ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ ΜΑΚΡΗΣ ΦΙΛ.
ΑΕΛ 1964 ΓΡΑΒΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΝΕΟΣ ΑΤΡΟΜ.ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΠΡΑΣΣΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ ΤΖΑΤΖΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΥΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΑΛΤΖΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΩΝ ΖΑΜΠΟΓΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΜΒΑΚΟΥΣ ΣΧΩΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΟΞΟΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΥΡΑΚΟΥΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΙΤΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΑΣ ΠΥΡΓΕΤΟΥ ΜΙΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ ΤΟΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΟ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ ΓΚΟΥΤΖΟΥΡΕΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ ΜΠΕΛΤΣΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜ.
ΔΟΞΑ ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙΟΥ ΑΣΙΚΟΓΛΟΥ ΠΕΤΡΟΣ
ΔΟΞΑ ΥΠΕΡΕΙΑΣ ΣΚΑΝΤΖΟΥΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΕΛ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΣΟΥΛΟΥΚΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΔΩΤΙΕΥΣ ΑΓΙΑΣ ΓΑΡΟΦΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΣΑΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΑΣΟΧΩΡΙΟΥ ΚΩΣΤΑΡΕΛΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΕ ΚΥΨΕΛΗΣ ΔΡΑΓΑΤΣΙΚΗΣ ΒΑΙΟΣ
ΔΥΝΑΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΠΑΡΟΥΤΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΑΕ ΕΛΑΦΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ ΔΗΜΗΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΑΟ ΚΑΛΑΡΥΤΙΝΩΝ ΚΟΤΑΡΕΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΧΥΡΕΤΥΙΑΚΟΣ ΔΟΜΕΝΙΚΟΥ ΤΣΙΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΔΑΦΝΗ ΓΛΑΥΚΗΣ ΓΚΟΥΝΤΟΥΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΙΚΑΡΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΑΣΤΕΜΕΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤ.
ΑΡΗΣ ΔΙΛΟΦΟΥ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝ.
ΑΟ ΝΑΡΘΑΚΙΟΥ ΡΟΥΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Με σύμφωνη γνώμη των εκπροσώπων των παρευρισκομένων σωματείων, στη συνέλευση προέδρευσε ο πρόεδρος της Ένωσης κ. ΖΗΣΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ, ο οποίος, αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους για την παρουσία τους και τη θετική ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση του δ.σ. της ΕΠΣΛ, ανέλυσε με κάθε σαφήνεια τους λόγους που επιβάλλουν την εναρμόνιση του Καταστατικού με αυτό της ΕΠΟ, καθώς και τις προτεινόμενες και επιτρεπόμενες τροποποιήσεις.

Πήραν το λόγο και τοποθετήθηκαν επί της πρότασης εναρμόνισης και τροποποίησης του Καταστατικού, διάφοροι εκπρόσωποι σωματείων, άλλοι με θετικές απόψεις επί της πρότασης και άλλοι με αρνητικές.

Τελικά, η Γενική Συνέλευση ΟΜΟΦΩΝΑ αποδέχθηκε και ενέκρινε την εναρμόνιση του καταστατικού και τις προτεινόμενες από το δ.σ. της ΕΠΣΛ τροποποιήσεις του, που αφορούν κυρίως την διαδικασία εκλογής του δ.σ., τον αριθμό των μελών αυτού κ.ά.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

ΞΕΚΙΝΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Λ.

Πρόγραμμα και ομιλητές

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται από το φίλαθλο κόσμο του Νομού μας και όχι μόνο, η διημερίδα εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει η Ένωση Ποδοσφαιρικών σωματείων Νομού Λάρισας, με την ευκαιρία της λήξης των μαθημάτων της σχολής διαιτησίας που διοργάνωσε η Ένωση με φροντίδα της Επιτροπής Διαιτησίας και συνδρομή του Συνδέσμου Διαιτητών Λάρισας.

Στη διημερίδα, που ως γνωστό θα διεξαχθεί τα απογεύματα της Παρασκευής και Σαββάτου (αύριο και μεθαύριο) στην αίθουσα συγκεντρώσεων της ΔΕΥΑΛ (τέρμα οδού Λαγού), έχουν κληθεί και θα μιλήσουν, αναπτύσσοντας ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο και τη διαιτησία, διακεκριμένα στελέχη του χώρου, ενώ έχουν προσκληθεί για να παρακολουθήσουν τις εργασίες της, εκτός από όλους τους επίσημους του πρωτοκόλλου του Νομού μας, οι πρόεδροι όλων των ποδοσφαιρικών Ενώσεων της Χώρας, ενώ ευνόητο είναι ότι μπορούν να παραβρεθούν και όσοι το επιθυμούν (παράγοντες, προπονητές, διαιτητές, ποδοσφαιριστές και απλοί φίλαθλοι).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΟΜΙΛΗΤΕΣ – ΘΕΜΑΤΑ

Το καταρτισθέν πρόγραμμα της διημερίδας έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011:

– Ώρα 17.30΄: Προσέλευση ακροατηρίου – Επισήμων – Έναρξη των εκδηλώσεων

– Χαιρετισμός των παρευρισκομένων εκ μέρους του προέδρου της Ένωσης κ. ΖΗΣΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

– Ομιλία με θέμα: «Την πρόληψη και καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα». Ομιλητής ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, κ. ΠΑΝ. ΤΖΟΒΑΡΑΣ

– Ομιλία με θέμα: «Πρώτες βοήθειες στους αγωνιστικούς χώρους». Ομιλητής ο κ. ΒΑΣ. ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, Εκπαιδευτής του ΕΚΑΒ

– Διάλειμμα 10΄

– Ομιλία με θέμα την «Αθλητική διατροφή». Το θέμα θα αναπτύξει η διατροφολόγος κ. ΣΤΕΛΛΑ ΜΟΡΦΟΓΙΑΝΝΗ

– Ομιλία με θέμα: «Σύστημα και τακτική στο σύγχρονο ποδόσφαιρο». Ομιλητής ο προπονητής ποδοσφαίρου του Άρη Θεσσαλονίκης και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, κ. ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ

– Ομιλία για διαιτητικά θέματα, που θα παρουσιάσει ο Διευθυντής Αναπτυξης της Διαιτησίας της ΕΠΟ και κορυφαίος παλιός διεθνής Έλληνας διαιτητής, κ. ΚΥΡΟΣ ΒΑΣΑΡΑΣ

– Λήξη εργασιών της 1ης μέρας

(Μετά το τέλος της κάθε ομιλίας θα έχουν τη δυνατότητα οι παρευρισκόμενοι να υποβάλλουν τις σχετικές τους ερωτήσεις προς τους ομιλητές και να πάρουν από αυτούς τις ανάλογες απαντήσεις).

ΣΑΒΒΑΤΟ, 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011:

– Έναρξη ομιλιών 18.30

– Ομιλία με θέμα «Ψυχολογικό φαινόμενο της προσοχής αυτοσυγκέντρωσης των διαιτητών Ποδοσφαίρου», με ομιλητή των Dr ΖΗΣΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, αναπληρωτή καθηγητή ειδικής προπονησιολογίας της ποδοσφαίρισης, διδάκτορα αθλητικών επιστημών

– Διάλειμμα 10΄

– Ο Διευθυντής Ανάπτυξης Διαιτησίας της ΕΠΟ κ. ΚΥΡΟΣ ΒΑΣΑΡΑΣ, θα παρουσιάσει σε εκτενή του ομιλία βασικές διατάξεις των Κανονισμών Ποδοσφαίρου και Διαιτησίας, καθώς και τις νέες τροποποιήσεις αυτών.

– Λήξη εργασιών της διημερίδας

(Μετά το τέλος της κάθε ομιλίας θα έχουν τη δυνατότητα οι παρευρισκόμενοι να υποβάλλουν τις σχετικές τους ερωτήσεις προς τους ομιλητές και να πάρουν από αυτούς τις ανάλογες απαντήσεις).

Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου

στη συνεδρίαση της 13/4/2011

Υπό την προεδρία του Ζήση Γρηγορίου και με παρόντες τους διοικητικούς συμβούλους Βασίλη Νταβαρούκα, Σταύρο Πουλαράκη, Τέλη Γκούμα, Βασίλη Μητροδήμο, Γιάννη Βλάγκα, Λευτέρη Γρηγοριάδη, Μιχάλη Παπαγεωργίου και Κώστα Λυγούρα συνεδρίασε χθες το βράδυ το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΛ. Εκ μέρους των διαιτητικών επιτροπών παραβρέθηκε ο Στέλιος Νίτσας.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν και πάρθηκαν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

– Εγκρίθηκε το υπ΄ αριθ. 26 πρακτικό της Επιτροπής Πρωταθλήματος.

– Το διοικητικό συμβούλιο ενημερώθηκε για την προτεινόμενη και επιβαλλόμενη εναρμόνιση του Καταστατικού της Ένωσης και την τροποποίηση αυτού, που θα γίνει στην αυριανή (σημερινή) γενική συνέλευση

– Απορρίφθηκε αίτημα της ομάδας του Δολιχιακού για να γίνει το Σάββατο απονομή κυπέλλου πρωταθλητή, στον αγώνα της με την ομάδα του Δαμασουλίου

– Ο αγώνας της Κυριακής μεταξύ των ομάδων ΠΟΜΕ Ελευθεροχωρίου – Συκέας θα γίνει στο γήπεδο της Ελασσόνας στις 11 το πρωί

– Απορρίφθηκε η ένσταση πλαστοπροσωπίας της ομάδας του Μυραϊκού κατά της ομάδας του Σταυραετού, στον μεταξύ τους αγώνα, ως αβάσιμη.

– Ο αγώνας Κυψέλη – Έλαφος της περασμένης Κυριακής, θεωρήθηκε ότι έληξε κανονικά με σκορ 1-2 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας.

– Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης, λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας, θα συνεδριάσει εκ νέου την Τετάρτη 27 Απριλίου και ώρα 20.00΄.

ΣΤΙΣ 15.30΄ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

Με σχετική απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΛ, όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων της Ένωσης, να διεξαχθούν στις 16.30΄ μεθαύριο Σαββάτου 16 Απριλίου 2011, θα ξεκινήσουν 1 ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 15.30΄, ώστε να διευκολυνθούν προπονητές, διαιτητές παράγοντες και ποδοσφαιριστές να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα ημερίδα που θα αρχίσει στις 17.30 της ίδιας μέρας στην αίθουσα της ΔΕΥΑΛ.

ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές σε στα αναφερόμενα σωματεία, οι οποίες επικυρώθηκαν από το διοικητικό συμβούλιο:

ΝΕΑ ΝΙΚΗ Νίκης: Ποινή αποκλεισμού της έδρας της για 6 αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ, επιβλήθηκε στην ομάδα της Νέας Νίκης Νίκης, γιατί στον αγώνα της 3/4/2001 με αντίπαλο την ομάδα της Ανθούπολης, στο 85΄ εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο οπαδοί της και κινήθηκαν απειλητικά προς τον α΄ βοηθό διαιτητή, προκαλέσαντες 3λεπτη διακοπή αγώνα. Επίσης, μετά τη λήξη του αγώνα, οπαδοί της εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος των διαιτητών και τους εξύβρισαν. Πέραν αυτών, παράγοντες της ομάδας και οπαδοί της προπηλάκισαν διοικητικούς συμβούλους της ΕΠΣΛ που παρευρίσκονταν στο γήπεδο και για το λόγο αυτό δύο εκπρόσωποι του δ.σ. της Νίκης τιμωρήθηκαν με την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 6 μήνες. Τέλος, δύο ποδοσφαιριστές της Νίκης, που εξύβρισαν μετά τη λήξη του αγώνα τους διοικητικούς της ΕΠΣΛ, αναγνωρίστηκαν και καταγγέλθηκαν από αυτούς, καλούνται για παροχή εξηγήσεων στην επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.

ΚΙΣΣΑΒΟΣ Συκουρίου: Χρηματικό πρόστιμο 200 ευρώ, γιατί στον αγώνα της 2/4/2011 με αντίπαλο την ομάδα του Δαμασιακού, στο 57΄εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο οπαδός της και χτύπησε ποδοσφαιριστή του Δαμασιακού, προκαλώντας σύρραξη και 3λεπτη διακοπή του αγώνα.

ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΕΞΗΓΗΣΕΩΝ

Καλείται την μεθεπόμενη Τετάρτη και ώρα 19.30΄ενώπιον της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Ένωσης, το παρακάτω αναφερόμενο σωματείο, για παροχή εξηγήσεων στα όσα αναφέρθηκαν σε βάρος του, στις παρατηρήσεις διαιτητή, στο Φ.Α. του περασμένου Σαββατοκύριακου:

ΠΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Γιατί στον αγώνα με τη Νίκη Νίκης, στο 90΄, παράγοντάς του εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και εξύβρισε τον διαιτητή, προκαλέσας δίλεπτη διακοπή αγώνα

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Σύμφωνα με τα όσα έχουν αναγραφεί στα Φ.Α. από τους διαιτητές των αγώνων του περασμένου Σαββατοκύριακου και με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος, επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές σε ποδοσφαιριστές (εάν κάποιος από αυτούς είναι υπότροπος, η συνολική του ποινή θα ανακοινωθεί από τη Γραμματεία της Ένωσης):

ΔΑΛΛΑΣ Α., Ομόνοια Λάρισας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Δ., ΠΟΜΕλευθεροχωρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΓΚΕΚΑΣ ΧΑΡ., Δάφνη Γλαύκης, τελευταίος αμυνόμενος, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΑΨΑΛΗΣ ΑΠ., Αστήρ Μελισσοχωρίου, λάκτισμα αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

ΖΕΒΟΛΗΣ Δ., Προοδευτική Λάρισας, λάκτισμα αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

ΧΑΪΡΟΥΛΙΝ Ρ., Ηρακλής Ομολίου, λάκτισμα αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

ΓΩΓΑΚΟΣ Δ., Αμπελωνιακός, λάκτισμα αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

ΤΖΙΡΜΠΗΣ Β., Δήμητρα Γιάννουλης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΥ ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ

Όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο των Φ.Α. του περασμένου Σαββατοκύριακου, δύο παρατηρητές αγώνα δεν προσήλθαν στα γήπεδα που είχαν οριστεί από την αρμόδια επιτροπή και είναι οι:

ΚΟΡΕΣΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, στον αγώνα Δήμος Πλατυκάμπου – Δόξα Βλαχογιαννίου

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Π. στον αγώνα Νέος Ατρόμητος Σωτηρίου – Ροδιακός

Επίσης την περασμένη Κυριακή ορίστηκε παρατηρητής αγώνα, ο ΗΛΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, στον αγώνα Δ΄ Εθνικής Μετέωρα – Πετρωτό.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

Το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Νομού Λάρισας, για άλλη μια φορά, συνιστά και παρακαλεί τους εκπροσώπους όλων των σωματείων της δύναμής της, όπως παραβρεθούν και συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση της Ένωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα της Πέμπτης 14 Απριλίου, στην αίθουσα συγκεντρώσεων της ΔΕΥΑΛ.

Η συνέλευση αυτή έχει σαν κύριο θέμα της την εναρμόνιση του Καταστατικού της ΕΠΣΛ, με αυτό της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και τις τροποποιήσεις διαφόρων άρθρων του, οι οποίες και θα αναλυθούν στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

Πέραν της απαραίτητης παρουσίας τους στην Γ.Σ., οι εκπρόσωποι όλων των σωματείων θα πρέπει απαραίτητα, μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Απριλίου, να καταθέσουν στη γραμματεία της Ένωσης, το πληρεξούσιο του σωματείου τους, με την απόφαση του διοικητικού τους συμβουλίου, για τον ορισμό του αντιπροσώπου του (και του αναπληρωματικού του) στη συνέλευση αυτή.

Υπενθυμίζεται ότι η καταστατική αυτή Γενική συνέλευση της ΕΠΣΛ, βρίσκεται σε απαρτία, όταν παρίστανται σ΄ αυτή το μισό συν ένα των αντιπροσώπων των σωματείων που δικαιούνται να παραστούν με δικαίωμα ψήφου.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΚΑΙ ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, από την ΕΠΣΛ θα διοργανωθούν τουρνουά ποδοσφαίρου «τζούνιορ» και «προτζούνιορ», δηλαδή για παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2000 και μετά (τζούνιορ) και το 2002 και μετά (προτζούνιορ).

Για το λόγο αυτό, η Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομών της Ένωσης θα πραγματοποιήσει σύσκεψη εκπροσώπων των σωματείων του Νομού που προτίθενται να συμμετάσχουν στα εν λόγω τουρνουά, προκειμένου να συζητηθούν σ΄ αυτή ο τρόπος διεξαγωγής των αγώνων και άλλες σχετικές λεπτομέρειες. Η σύσκεψη αυτή θα γίνει στα γραφεία της ΕΠΣΛ, την προσεχή Τρίτη 12 Απριλίου και ώρα 13.30΄, οπότε λήγει και η προθεσμία υποβολής αίτησης συμμετοχής στα τουρνουά.

Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου

στη συνεδρίαση της 6/4/2011

 

 

Υπό την προεδρία του Ζήση Γρηγορίου και με παρόντες τους διοικητικούς συμβούλους Βασίλη Νταβαρούκα, Σταύρο Πουλαράκη, Τέλη Γκούμα,  Γιάννη Βλάγκα, Λευτέρη Γρηγοριάδη, Μιχάλη Παπαγεωργίου, Κώστα Λυγούρα και Βάιο Κυριτσάκα συνεδρίασε χθες το βράδυ το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΛ. Εκ μέρους των διαιτητικών επιτροπών παραβρέθηκε ο Στέλιος Νίτσας.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν και πάρθηκαν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

–         Εγκρίθηκε το υπ΄ αριθ. 25 πρακτικό της Επιτροπής Πρωταθλήματος.

–         Έγινε ενημέρωση για το περιεχόμενο εισερχόμενων από την ΕΠΟ εγγράφων, καθώς και για έγγραφο της ομάδας Φαλανιακός, που αναφέρεται σε αναδιάρθρωση του διοικητικού της συμβουλίου, μετά την παραίτηση του Κώστα Λυγούρα, που ανέλαβε θέση διοικητικού στο δ.σ. της Ένωσης.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΩΡΩΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Αποφασίστηκε για τεχνικούς λόγους η αλλαγή των ωρών διεξαγωγής των παρακάτω αγώνων:

–         Οι αγώνες Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας (α΄ όμιλος) της 10/4/2011, θα γίνουν το πρωί 11.00΄ και όχι το απόγευμα 16.00΄, που αρχικά είχαν οριστεί.

–         ΑΕ Δαμασουλίου – Θύελλα Μεγ. Ελευθεροχωρίου, από την 9/4/2011 και ώρα 16.00, την 10/4/2011 και ώρα 16.00΄.

–         Διογένης – Θύελλα Ελάτειας, από την 10/4/2011 και ώρα 16.00΄, την ίδια μέρα, αλλά το πρωί στις 11.00΄.

–         Έγινε δεκτό το αίτημα της ομάδας Ατρόμητος Δασοχωρίου, για αλλαγή της ημερομηνίας του αγώνα της με την ομάδα της Προοδευτικής, από την 17/4/2011, την 16/4/2011 και ώρα 16.00΄.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΕΠΣΛ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 15 ΚΑΙ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ

Με την ευκαιρία της λήξης των μαθημάτων στη νέα σχολή διαιτησίας, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας διοργανώνει το διήμερο 15 και 16 Απριλίου (Παρασκευή και Σάββατο) στην αίθουσα συγκεντρώσεων της ΔΕΥΑΛ, ενδιαφέρουσα διημερίδα με θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο, τη διαιτησία την προπονητική, την αθλητιατρική, τους παρατηρητές αγώνα κ.ά.

Έχουν κληθεί και θα μιλήσουν στη διημερίδα αυτή, επώνυμοι παράγοντες του χώρου των παραπάνω αναφερόμενων θεμάτων. Το πλήρες και αναλυτικό πρόγραμμα της διημερίδας και των ομιλητών της, θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.

ΣΤΙΣ 15.30΄ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

 

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΛ, όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων της Ένωσης, να διεξαχθούν στις 16.30΄του Σαββάτου 16 Απριλίου 2011, θα ξεκινήσουν 1 ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 15.30΄, ώστε να διευκολυνθούν προπονητές, διαιτητές παράγοντες και ποδοσφαιριστές να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα ημερίδα που θα αρχίσει στις 18.30 της ίδιας μέρας στην αίθουσα της ΔΕΥΑΛ.

ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ

 

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές  στα αναφερόμενα σωματεία, οι οποίες επικυρώθηκαν από το διοικητικό συμβούλιο:

 

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ: Χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ, γιατί στον αγώνα της 27-3-2011 με αντίπαλο την ομάδα του Δήμου Νίκαιας, στο 60΄ αποβλήθηκε από τον διαιτητή εκπρόσωπος της ομάδας γιατί εξύβρισε τον α΄ βοηθό, ενώ άλλος εκπρόσωπος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έσπρωξε τον ίδιο βοηθό διαιτητή. Στον πρώτο εκπρόσωπο επιβλήθηκε ποινή έγγραφης επίπληξης και στον δεύτερο ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 1 μήνα.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Αυστηρή έγγραφη επίπληξη, γιατί στον αγώνα της 26-3-2011 με αντίπαλο την ομάδα του Νέου Ατρόμητου Σωτηρίου, στο 58΄ εκπρόσωπος της ομάδας εξύβρισε τον διαιτητή.

ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΕΞΗΓΗΣΕΩΝ

 

Καλούνται την ερχόμενη Τετάρτη και ώρα 19.30΄ενώπιον της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Ένωσης, τα παρακάτω αναφερόμενα σωματεία, για παροχή εξηγήσεων στα όσα αναφέρθηκαν σε βάρος τους, στις παρατηρήσεις διαιτητών στα Φ.Α. του περασμένου Σαββατοκύριακου:

ΝΕΑ ΝΙΚΗ Νίκης: Γιατί στον αγώνα της 3/4/2001 με αντίπαλο την ομάδα της Ανθούπολης, στο 85΄ εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο οπαδοί της και κινήθηκαν απειλητικά προς τον α΄ βοηθό διαιτητή, προκαλέσαντες 3λεπτη διακοπή αγώνα. Επίσης, μετά τη λήξη του αγώνα, οπαδοί της εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος των διαιτητών και τους εξύβρισαν.

ΚΙΣΣΑΒΟΣ Συκουρίου: Γιατί στον αγώνα της 2/4/2011 με αντίπαλο την ομάδα του Δαμασιακού, στο 57΄εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο οπαδός της και χτύπησε ποδοσφαιριστή του Δαμασιακού, προκαλώντας σύρραξη και 3λεπτη διακοπή του αγώνα.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Σύμφωνα με τα όσα έχουν αναγραφεί στα Φ.Α. από τους διαιτητές των αγώνων του περασμένου Σαββατοκύριακου και με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος, επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές σε ποδοσφαιριστές :

ΤΖΗΚΑΣ Α., ΠΑΣ Βουβάλας, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΣ Θ., Νέα Νίκη Νίκης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΣΑΜΑΡΑΣ Θ., Νέα Νίκη Νίκης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΒΟΤΣΗΣ Ε., Αναγέννηση Φαρσάλων, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΡΟΥΜΑΝΗΣ Α., Μ. Αλέξανδρος Χαλκιάδων, λάκτισμα αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

ΣΑΛΑΒΕΡΗΣ Κ., Ελευθεριακός, λάκτισμα αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ Κ., Ομόνοια Λάρισας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΑΠΙΤΣΙΝΑΣ Β., ΑΟ Ζωοδόχου Πηγής, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΔΑΣΣΙΟΣ Κ., Όλυμπος Καρυάς, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΝΑΝΟΣ Α., Μύτικας Καλυβίων, επικίνδυνο παίξιμο, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Σ., Αστηρ Μελισσοχωρίου, εξύβριση Θείων (υπότροπος),8 αγωνιστικές και 80 ευρώ

ΚΥΡΙΑΣ Δ., Διογένης Λάρισας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Α., Θύελλα Μεγ. Ελευθεροχωρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΤΑΛΑΧΟΥΠΗΣ Χ., Κοιλάς Κοιλάδας, 2η κίτρινη, απόπειρα βιαιοπραγίας κατά του διαιτητή, εξύβριση διαιτητή, 8 αγωνιστικές και 80 ευρώ

ΝΕΜΠΕΓΛΕΡΑΣ Ι., Κίσσαβος Συκουρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΔΑΛΑΜΑΓΚΑΣ Π., Δαμασιακός, λάκτισμα φιλάθλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ Κ., Δήμητρα Γιάννουλης, λάκτισμα αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

ΜΑΛΑΧΤΑΡΗΣ Δ., Φιλοκτήτης Μελιβοίας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΥ ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ

Όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο των Φ.Α. του περασμένου Σαββατοκύριακου,  δύο παρατηρητές αγώνα  δεν προσήλθαν στα γήπεδα που είχαν οριστεί από την αρμόδια επιτροπή και είναι οι:

ΠΟΝΗΡΟΣ Γ., στον αγώνα Ροδιακός – Τοξότης

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Π. στον αγώνα Λαρισαϊκός – Δήμητρα Γιάννουλης

Επίσης την περασμένη Κυριακή ορίστηκε παρατηρητής αγώνα, ο ΑΡΗΣ ΓΚΑΝΟΥΡΗΣ, στον αγώνα Δ΄  Εθνικής Πετρωτό – Σπερχιάδα.

Advertisements

Entry filed under: Uncategorized.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011


April 2011
M T W T F S S
« Mar   May »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

%d bloggers like this: