ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

December 20, 2012 at 5:11 pm

Αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Λ.

στη συνεδρίαση της 19 Δεκεμβρίου 2012

 

Υπό την προεδρία του κ. Ζήση Γρηγορίου και με παρόντες τους διοικητικούς συμβούλους κ.κ. Σταύρο Πουλαράκη, Λευτέρη Γρηγοριάδη, Βασίλη Μητροδήμο, Αριστοτέλη Γκούμα, Γιάννη Βλάγκα, Δημήτρη Λεωνιδάκη, Βασίλη Νταβαρούκα, Βάιο Κυριτσάκα και Κώστα Λυγούρα, συνεδρίασε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης και συζήτησε – αποφάσισε για τα παρακάτω θέματα:

 

  • Στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ που θα γίνει το πρωί του Σαββάτου 12 Ιανουαρίου 2013 στο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, την Ένωση Λάρισας θα εκπροσωπήσουν οι κ.κ. Ζήσης Γρηγορίου (τακτικός) και Βασίλης Μητροδήμος (αναπληρωματικός).
  • Εγκρίθηκε το χρηματικό ποσό των 4.578 ευρώ που θα δοθεί στους παρατηρητές αγώνων για την προσφορά των υπηρεσιών τους κατά την περυσινή ποδοσφαιρική περίοδο 2011-2012. Το αναλογούν στον καθένα χρηματικό ποσό θα δοθεί το απόγευμα της προσεχούς Δευτέρας και ώρα 18.00΄, στα γραφεία της Ένωσης από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Παρατηρητών κ. Σταύρο Πουλαράκη.
  • Το ποσό το οποίο οφείλουν τα σωματεία που δεν εξόφλησαν ακόμη την α΄ δόση της υποχρεωτικής συμμετοχής τους στο Ταμείο Αρωγής, τους έχει ήδη χρεωθεί και θα ειδοποιηθούν εγγράφως όπως εξοφλήσουν την οφειλή τους μέχρι την 31 Ιανουαρίου 2013.
  • Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, αναγνωρίζοντας την άσχημη οικονομική κατάσταση όλων των ερασιτεχνικών σωματείων του Νομού, σε συνάρτηση με την οικονομική κρίση που βιώνει η Ελληνική κοινωνία, αποφάσισε όπως, πέραν από τις 2 αγωνιστικές που από καιρό έχει αποφασιστεί να αγωνιστούν οι διαιτητές χωρίς διαιτητική αμοιβή (η πρώτη έχει ήδη διεξαχθεί και η δεύτερη θα είναι η αντίστοιχη του β΄ γύρου όλων των πρωταθλημάτων), η Ένωση και ο Σύνδεσμος Διαιτητών της Λάρισας θα αναλάβουν την υποχρέωση της καταβολής της διαιτητικής αποζημίωσης σε άλλους δύο αγώνες μέχρι τη λήξη των πρωταθλημάτων. Η 1η θα είναι αυτή του ερχόμενου Σαββατοκύριακου (11η για τη γ΄ κατηγορία, 15η για τις κατηγορίες β΄, Α1 και Α΄) και η 2η αυτή της 22ης αγωνιστικής για τη γ΄ κατηγορία και η 30η για τις κατηγορίες β΄, Α1 και Α΄. Η προσφορά για τις ομάδες του Γ΄ ομίλου της Γ΄ κατηγορίας, που έχουν τελειώσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για τον α΄ γύρο, θα ισχύσει στις 21η και 22ηαγωνιστικές.

 

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης που συνεδρίασε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης ανακοινώθηκε ότι σύμφωνα με τις παρατηρήσεις των διαιτητών των αγώνων Σμόλικας – Αετός Μακρυχωρίου και Ατρόμητοι/Θύελλα – Δαμασιακός, του περασμένου Σαββατοκύριακου, οι προπονητές των ομάδων Αετός Μακρυχωρίου και Ατρόμητοι/Θύελλα, αυτοδίκαια τιμωρήθηκαν να παραμείνουν για 1 αγωνιστική εκτός αγωνιστικών χώρων, αφού στους προαναφερόμενους αγώνες αποβλήθηκαν από τους διαιτητές για έντονη και συνεχόμενη διαμαρτυρία.

Από τον Σύνδεσμο αύριο βράδυ

η παραλαβή των φύλλων αγώνων

 

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης ανακοινώθηκε ότι η παραλαβή των φύλλων αγώνων του προσεχούς Σαββατοκύριακου, θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή βράδυ και ώρα 21.00΄ στα γραφεία του Συνδέσμου.

Η παρουσία όλων των διαιτητών που ορίστηκαν να διευθύνουν τους τοπικούς αγώνες το Σαββατοκύριακο, είναι απαραίτητη, αφού θα τους καταβληθεί η διαιτητική τους αμοιβή για τους αγώνες που θα παίξουν, ενώ θα διανεμηθούν και τα μπουφάν σε όσους διαιτητές δεν έχουν δοθεί.

Advertisements

Entry filed under: Uncategorized.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012


December 2012
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

%d bloggers like this: