ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

November 14, 2013 at 7:20 pm

Αποφάσεις του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ

 

 

Υπό την προεδρία του κ. Ζήση Γρηγορίου συνεδρίασε χθες το βράδυ στα γραφεία της Ένωσης το διοικητικό Συμβούλιο αυτής και συζήτησε – αποφάσισε για τρέχοντα θέματα του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου. Μεταξύ των άλλων:

  • Αποφάσισε όπως όλοι οι προπονητές (πτυχιούχοι και μη) των ομάδων που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα Υποδομών (Προπαιδικό, Παιδικό, Εφηβικό), θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να εκδώσουν στη Γραμματεία της Ένωσης, κάρτα πάγκου, η οποία για όλους θα εκδίδεται με χρηματικό παράβολο των 50 ευρώ.
  • Ανέθεσε στην Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου να ορίσει την ημερομηνία και να κάνει την κλήρωση των αγώνων της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της Ένωσης, οι οποίοι θα γίνουν τη νέα χρονιά 2014.
  • Αποφάσισε όπως το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, στο κοσμικό κέντρο «PALADIUM», πραγματοποιηθεί η χοροεσπερίδα της ΕΠΣΛ. η οποία για άλλη μια χρονιά θα χαρακτηριστεί σαν «Γιορτή του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου» του Νομού μας, αφού θα κληθούν να συμμετάσχουν στη διοργάνωσή της και να παραβρεθούν σ΄ αυτή τα διοικητικά συμβούλια και τα μέλη των Συνδέσμων Διαιτητών, Προπονητών, Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, Παλαιμάχων και εν ενεργεία. Για την αρτιότερη διοργάνωση της γιορταστική βραδιάς θα πραγματοποιηθεί τις προσεχείς μέρες σύσκεψη εκπροσώπων της Ένωσης με τους αντίστοιχους των δ.σ. των παραπάνω Συνδέσμων.

Σε όλα τα σωματεία του Νομού μας θα δοθεί «τιμής ένεκεν» 1 κάρτα συμμετοχής στην χοροεσπερίδα.

 

 

Δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας

Ροδιακός – Άρης Κουλουρίου

 

Ο αγώνας της Κυριακής 17 Νοεμβρίου 2013, για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας μεταξύ των ομάδων Ροδιακός – Άρης Κουλουρίου  δεν θα διεξαχθεί τελικά, αφού η φιλοξενούμενη ομάδα δήλωσε με έγγραφό της προς τη Διοργανώτρια Αρχή, την αδυναμία της να συμπληρώσει ενδεκάδα την ημέρα του συγκεκριμένου αγώνα, λόγω έλλειψης παικτών (απουσίες, τιμωρίες, τραυματισμοί).

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τους Κανονισμούς η ομάδα του Κουλουρίου θα μηδενιστεί (για δεύτερη φορά), θα της αφαιρεθούν 2 βαθμοί από τη βαθμολογία του τρέχοντος πρωταθλήματος και 2 από τη βαθμολογία του πρωταθλήματος που θα συμμετάσχει την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015, ενώ η ομάδα του Ροδιακού κερδίζει τον αγώνα με +3 βαθμούς και 3-0 τέρματα.

 

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

στη συνεδρίαση της 14 Νοεμβρίου 2013

 

Συνεδρίασε σήμερα το βράδυ στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή, με παρόντα και τα 3 μέλη της, τους δικηγόρους κ. κ. Μάριο Σπυράτο, Κων. Κουτσογιάννη και Έφη Καραχάλιου, οι οποίοι αφού εξέτασαν τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων που διεξήχθηκαν  το περασμένο Σαββατοκύριακου, επέβαλαν τις παρακάτω αναφερόμενες ποινές:

 

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

 

  • Στις ομάδες Χείμαρρος Μαρμαρίνης και Ελευθεριακός επιβλήθηκε η ποινή του χρηματικού προστίμου των 50 ευρώ στην καθεμιά, για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στον μεταξύ τους αγώνα, της 9/11/2013.
  • Στον εκπρόσωπο της ομάδας Όλυμπος Λάρισας επιβλήθηκε η ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική, αφού στον αγώνα με τον Αβέρωφ Λάρισας αποβλήθηκε από τον διαιτητή για έντονη και συνεχόμενη διαμαρτυρία.

 

Θα συνεχιστεί ο αγώνας

Χείμαρρος – Ελευθεριακός

 

Ο διακοπείς το περασμένο Σάββατο αγώνας του πρωταθλήματος β΄ κατηγορίας μεταξύ των ομάδων Χείμαρρος Μαρμαρίνης – Ελευθεριακός, θα συνεχιστεί από το λεπτό της διακοπής του (58΄), αφού για τη διακοπή του αυτή, σύμφωνα με τις παρατηρήσεις του διαιτητή στο φύλλο αγώνα, δεν προέκυψε υπαιτιότητα των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων. Η ημέρα και ώρα συνέχισης του αγώνα θα ανακοινωθεί από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης τις επόμενες μέρες.

 

Μηδενίστηκε ο Άρης Κουλουρίου

στον μη διεξαχθέντα αγώνα με τον Δολιχιακό

 

Η ομάδα Άρης Κουλουρίου μηδενίστηκε για τη μη διεξαγωγή του αγώνα της με τον Δολιχιακό (3/11/2013), αφού δήλωσε έγκαιρα με έγγραφό της προς την Ένωση, την αδυναμία της να συγκροτήσει ενδεκάδα και να συμμετάσχει στον συγκεκριμένο αγώνα.

Από την ομάδα του Κουλουρίου αφαιρούνται 2 βαθμοί από την βαθμολογία του τρέχοντος πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας και άλλοι 2 βαθμοί θα της αφαιρεθούν από τη βαθμολογία του πρωταθλήματος που θα αγωνίζεται την ποδοσφαιρική περίοδο 2014 – 2015. Τον μη διεξαχθέντα αγώνα κερδίζει η ομάδα του Δολιχιακού με +3 βαθμούς και 3-0 τέρματα.

 

 

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

 

BAΡΝΑΣ Ν., ΠΟ Ελασσόνας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ Θ., Αχιλλέας Φαρσάλων, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

ΓΚΟΛΑΝΤΑΣ Π., Δόξα Ομορφοχωρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Γ., Βούναινα, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Β., Αναγέννηση Φαρσάλων, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΗΣ Γ., Δόξα Ραχούλας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΜΑΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Κ., Δόξα Ραχούλας, τελευταίος αμυνόμενος, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΜΠΑΚΟΣ Κ., Ακαδημία Τυρνάβου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΤΣΟΥΤΣΑΣ Α., ΠΑΟ Καλαμακίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΜΠΕΛΙΑΣ Β., Προοδευτική Ανάβρας, εξύβριση αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ

ΜΠΕΛΤΣΙΟΣ Σ., Ελευθεριακός, απώθηση διαιτητή, 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ

ΚΩΣΤΟΥΛΗΣ Ι., Χείμαρρος Μαρμαρίνης, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΝΤΟΝΑΣ Λ., Κεραυνός Δέντρων, τελευταίος αμυνόμενος, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΑΤΣΙΑΒΡΙΑΣ Η., Κεραυνός Δέντρων, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΚΑΤΣΙΑΝΑΣ Η., Δυναμό Λάρισας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Δ., Απόλλων Γερανείων, δεν τιμωρήθηκε λόγω ασάφειας στις παρατηρήσεις του Φ.Α

ΖΙΑΚΟΣ Α., Απόλλων Γερανείων, εξύβριση Θείων + αρχηγός, 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ

ΚΑΨΑΛΗΣ Α., Γ. Ολύμπιος Λιβαδίου, δεν τιμωρήθηκε γιατί δεν αναγράφηκε στο Φ.Α. η πρώτη παρατήρηση του διαιτητή.

ΠΑΤΣΙΤΟΣ Θ., Ελπίς Μεσοχωρίου, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΓΚΟΓΚΟΣ Φ. Δολιχιακός, εξύβριση διαιτητή (3/11/2013), 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ.

 

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών που εκδίδει και δίνει στη δημοσιότητα κάθε βδομάδα η Γραμματεία της Ένωσης, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου.

 

 

Advertisements

Entry filed under: Uncategorized.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013


November 2013
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

%d bloggers like this: