ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

January 31, 2014 at 10:34 am

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

στη συνεδρίαση της 29 Ιανουαρίου 2014

 

Συνεδρίασε το βράδυ της Τετάρτης στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή, με παρόντα και τα 3 μέλη της, τους δικηγόρους κ. κ. Μάριο Σπυράτο, Κων. Κουτσογιάννη και Έφη Καραχάλιου, οι οποίοι αφού εξέτασαν τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων που διεξήχθηκαν  το περασμένο Σαββατοκύριακο, επέβαλαν τις παρακάτω αναφερόμενες ποινές:

 

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

 

  • Στους προπονητές των ομάδων Δάφνη Γλαύκης και Προμηθέας, επιβλήθηκε η ποινή απαγόρευσης εισόδου τους στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική (αυτοδίκαια), αφού στους αγώνες των ομάδων τους το περασμένο Σαββατοκύριακο αποβλήθηκαν από τους διαιτητές εκτός αγωνιστικού χώρου, για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία
  • Στον προπονητή της ομάδας Ηρακλής Χάλκης, επιβλήθηκε η ποινή απαγόρευσης εισόδου τους στους αγωνιστικούς χώρους για 30 ημέρες (υπότροπος), μέχρι την 24/2/2014, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της ομάδας του την περασμένη Κυριακή (με αντίπαλο την ομάδα Αναγέννηση Καλοχωρίου).
  • Στον εκπρόσωπο της ομάδας Ηρακλής Χάλκης, επιβλήθηκε η ποινή απαγόρευσης εισόδου τους στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες, μέχρι την 9/2/2014, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της ομάδας του την περασμένη Κυριακή (με αντίπαλο την ομάδα Αναγέννηση Καλοχωρίου).

 

 

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ

 

  • Στην ομάδα Ηρακλής Χάλκης επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ (υπότροπη), για την συμπεριφορά των εκπροσώπου και προπονητή της, στον αγώνα του περασμένο Σαββάτου με αντίπαλο την ομάδα Αναγέννηση Καλοχωρίου
  • Στην ομάδα Ολυμπιακός Χειμαδίου επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ (υπότροπη), για τη συμπεριφορά οπαδού της στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με αντίπαλο την ομάδα του Καλαμακίου.
  • Στην ομάδα Πρωτέας Αχιλλείου επιβλήθηκε η ποινή της αυστηρής έγγραφης επίπληξης, για τη συμπεριφορά οπαδών της στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με αντίπαλο την ομάδα ΑΕ Λύκων.

 

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

 

ΜΑΜΑΤΣΑΣ Α., Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ Α., Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΑΣΣΙΟΣ Α., ΑΕ Κυψέλης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Κ., Μελία, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Κ., Ατρόμητος Βαμβακούς, βίαιο μαρκάρισμα, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Π., Πανιώνιος, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΒΛΗΣΣΑΡΟΥΛΗΣ Ν., Ανθούπολη, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΜΙΧΑΛΕΣ Δ., Προοδευτική Βερδικούσιας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΓΕΛΑΛΗΣ Π., Πελασγιώτιδα, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΝΟΥΣΙΟΣ Γ., Ολυμπιακός Χειμαδίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Θ., Προμηθέας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΤΣΙΑΤΣΑΡΗΣ Ι., Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Ν., Απόλλων Γερανείων, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

 

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών που εκδίδει και δίνει στη δημοσιότητα κάθε βδομάδα η Γραμματεία της Ένωσης, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου.

 

 

Μείον 3 οι βαθμοί στον Χυρετιακό

 

Από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης διευκρινίζεται ότι η ομάδα Χυρετιακός Δομένικου, που στην προηγούμενη συνεδρίαση (22/1/2014) κρίθηκε υπεύθυνη της διακοπής του αγώνα γ΄ κατηγορίας Χυρετιακός – Κεραυνός Δρυμού, τιμωρήθηκε με αφαίρεση 3 και όχι 2 βαθμών (όπως εκ παραδρομής δόθηκε στη δημοσιότητα) από τη βαθμολογία του φετινού πρωταθλήματος και 2 βαθμών από τη βαθμολογία του πρωταθλήματος που θα αγωνίζεται την ποδοσφαιρική περίοδο 2014 – 2015 (Κ.Α.Π., άρθρο 21 παρ. 2 εδ. α΄).

 

 

Συσκέψεις την ερχόμενη Τρίτη

για γιατρούς, τμήματα Υποδομής, παρατηρητές

 

Την ερχόμενη Τρίτη 4 Φεβρουαρίου, η Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣΛ και ο πρόεδρος αυτής κ. Λευτέρης Γρηγοριάδης, έχουν προγραμματίσει αλλεπάλληλες συσκέψεις, που θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα συγκεντρώσεων του ξενοδοχείου «Διόνυσος» και θα ξεκινήσουν την 18.30΄.

 

Οι εν λόγω συσκέψεις θα είναι 3 τον αριθμό και θα ξεκινήσουν με αυτή των γιατρών αγώνων που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων.

 

Στις 19.30΄θα ξεκινήσει η σύσκεψη με τους εκπροσώπους των σωματείων που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα Υποδομής της Ένωσης, και σ΄ αυτή θα συζητηθούν τα υπό εξέλιξη 3 πρωταθλήματα, καθώς και η διοργάνωση άλλων 5 σε επίπεδο τζούνιορ, προτζούνιορ και Ακαδημιών.

 

Η σειρά των συσκέψεων της ερχόμενης Τρίτης θα κλείσει με αυτή των παρατηρητών αγώνων, την 20.30΄. Και στις 3 συσκέψεις, μετά τη λήξη τους θα κοπούν οι αντίστοιχες πρωτοχρονιάτικες πίττες.

 

Ευχαριστίες από τις Μικτές της ΕΠΣΛ

 

Από τους επικεφαλής εκπροσώπους των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΛ (Νέων και Παίδων) κ.κ. Γιάννη Βλάγκα και Νίκο Δημερά, οι οποίοι εκφράζουν και τις απόψεις των προπονητών και ποδοσφαιριστών των Μικτών, απευθύνονται ευχαριστίες προς τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Ελασσόνας, τους παράγοντες, εκπροσώπους των ομάδων ΠΟΕ και «Οικονόμος» Τσαριτσάνης, καθώς και τους υπεύθυνους των γηπέδων των δύο ομάδων, για την παραχώρηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων και την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξαν στα μέλη της αποστολής των Μικτών ομάδων της Ένωσης, στους δύο αγώνες των γηπέδων Ελασσόνας και Τσαριτσάνης, που πραγματοποιήθηκαν χθες Τετάρτη.

Advertisements

Entry filed under: Uncategorized.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014


January 2014
M T W T F S S
« Dec   Feb »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

%d bloggers like this: