ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 9 ΜΑΪΟΥ 2014

May 9, 2014 at 6:41 pm

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη

για τους τελικούς αγώνες

των πρωταθλημάτων Υποδομών

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στα γραφεία της Ένωσης η προγραμματισμένη σύσκεψη των εκπροσώπων των σωματείων – Ακαδημιών του Νομού που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα Υποδομών (εφηβικό, παιδικό, προπαιδικό) και τα οποία στην τελική φάση των πρωταθλημάτων αυτών κατέλαβαν κατά όμιλο τις 2 πρώτες θέσεις της βαθμολογίας τους.

Εκπροσωπήθηκαν στη σύσκεψη όλα τα ενδιαφερόμενα σωματεία, ήτοι:

Προμηθέας – Πλατύκαμπος (Στεφανής), Λάρισα 2012 (Κορομηλάς), Νίκη Μιχαήλ (Τζιατζιάς), Ακαδημία Πλίτση (Παπακωστούλης), Ακαδημία Τυρνάβου (Κεχαγιάς), Πελασγιώτιδα (Παπανικολάου), Λάρισα 1964 (Βασιλείου), Δήμητρα Γιάννουλης (Χατζηλιάδης), Ατρόμητοι/Θύελλα (Βουτυρίτσας), Ακαδημία Ολύμπικ (Λιούπας), Νίκαια (Σακελλαρίου), Αστραπή Νέας Πολιτείας (Κυριάκης), Ανθούπολη (Καραφέρης), Αετός Μακρυχωρίου (Φουσίκας), Τοξότης (Γκάτας).

 

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης κ. Λευτέρης Γρηγοριάδης μετέφερε στους παρευρισκόμενους την πρόταση της Επιτροπής του, να δημιουργηθεί μια νέα φάση αγώνων στα πρωταθλήματα Εφηβικό και Παιδικό, με τη συμμετοχή των 2 πρώτων ομάδων των 4 ομίλων του κάθε πρωταθλήματος, με απλούς αγώνες και οι νικητές των αγώνων αυτών να αγωνιστούν στη φάση των τελικών για την ανάδειξη των υπερπρωταθλητών του κάθε πρωταθλήματος. Ο κ. Γρηγοριάδης αιτιολογώντας την πρότασή του αυτή, ανέφερε ότι έτσι δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά των ομάδων να συμμετάσχουν σε περισσότερους αγώνες, ενώ ανέφερε σαν δεδομένη την τιμή που θα γίνει στους ήδη πρωταθλητές των ομίλων, σε κάθε πρωτάθλημα, με την απονομή κυπέλλου και μεταλλίων.

Η παραπάνω πρόταση του Προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων δεν βρήκε σύμφωνη την πλειοψηφία των παρευρισκόμενων παραγόντων, γι΄ αυτό και ο κ. Γρηγοριάδης την απέσυρε, αναφέροντας ότι για τη συνέχιση ή μη των δύο αυτών πρωταθλημάτων, θα αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης.

 

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ

 

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των αγώνων της τελικής φάσης του Προπαιδικού πρωταθλήματος, μεταξύ των 6 ομάδων – πρωταθλητών των ισάριθμων ομίλων, δηλαδή των: Προμηθέας/Πλατύκαμπος, ΑΕΛ 1964 1, Ακαδημία OLYMPIC, Δήμος Νίκαιας, Ατρόμητοι/Θύελλα 2 και Ανθούπολη.

Στην αρχή, με κλήρωση εξαιρέθηκαν οι 2 ομάδες, που ήταν η ΑΕΛ 1964 1 και η Ανθούπολη.

Κληρώθηκαν τα ζευγάρια:

–         Ακαδημία OLYMPIC – Ατρόμητοι/Θύελλα 2

–         Δήμος Νίκαιας – Προμηθέας/Πλατύκαμπος

Οι 2 αυτοί αγώνες θα γίνουν σε ουδέτερα γήπεδα (θα οριστούν τη Δευτέρα από τη Γραμματεία της Ένωσης), την ερχόμενη Τρίτη 13 Μαΐου. Ο νικητής του πρώτου αγώνα θα αντιμετωπίσει την ομάδα της ΑΕΛ 1964 1 και ο νικητής του δεύτερου την ομάδα της Ανθούπολης. Οι 2 συγκεκριμένοι αγώνες θα γίνουν το Σάββατο 17 Μαΐου σε ουδέτερα γήπεδα, που θα οριστούν από τη Γραμματεία.

Οι 2 τελικοί νικητές που θα προκύψουν από τους παραπάνω αγώνες θα διεκδικήσουν τον τίτλο του υπερπρωταθλητή του Προπαιδικού πρωταθλήματος 2013 – 2014.

 

 

Entry filed under: Uncategorized.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 8 ΜΑΪΟΥ 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 22 ΜΑΪΟΥ 2014


May 2014
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031